Takk for i år!

2022 var et vellykket år for Naturistforeningen! Vi oppnådde ganske mye, og har fått flere unge medlemmer. Her er noen av aktivitetene vi hadde utenom den vanlige badingen på Kannik.

Nakengolf på Stavanger Camping

8. Mai arrangerte NNF og Stavanger Camping nakengolf sammen! Dette fikk en del oppmerksomhet i lokale medier og utløste spøker om “baller og køller” fra komiske genier på Facebook som ikke fikk med seg at samme spøk allerede hadde blitt fortalt 100 ganger. Kloke hoder tenker likt, som dem sier. Ifølge senterlederen så er visst disse spøkene hverdagskost til og med på dager hvor folk er påkledde.

Utflukt til Orrestranden

Orrestranden er kjent for å være kald og blåsete, men naturister er kjent for å være hardføre. Heldigvis greide vi å treffe den ene dagen det er sol og sommer på Jæren og reiste ned en gruppe mennesker som koste seg med musikk, sjonglering og vannmelon. På slutten av sommeren gjentok vi suksessen med rundt et dusin mennesker og nærmest perfekt kjønnsbalanse.

Juleavslutning på Kannik

I tradisjon tro hadde vi enda en juleavslutning på Kannik med gaver, koldtbord og flere nisser med unødvendig lange luer.

I tillegg har vi endelig fått ny side. Jeg er veldig optimistisk for året som kommer og tror vi har gode ting i vente.

Godt Nyttår!

Mvh,

Ole Kristian Ouff

Legg igjen en kommentar

OBS: Både navn og melding vil bli lagt ut offentlig og kan bli lest av alle. Du kan velge anonymt navn, hvis du vil. E-post vil ikke bli offentligjort. Hvis du heller vil sende privat melding velg kontakt oss i menyen øverst. Påkrevde felt er markert med *