Ny nakengolf på Stavanger Camping 8. Mai!

Det er tid for en ny runde med naken minigolf! Rogaland Naturistforening og Stavanger Camping inviterer alle som tør til å delta i en unik minigolfopplevelse 8. Mai. Det er gratis, men ta med eget håndkle. Det er 18 årsgrense, mobilforbud, og vinduer blir tildekket. Arrangamentet begynner 18:00 og varer til 22:00

Stavanger Camping er en 14-hulls innendørs minigolfbane og bar i Stavanger. Nakengolf ble arrangert for første gang i fjor, og det var en kjempesuksess!

Ingen å gå med? RNF vil ha sitt eget bord og det er bare å komme bort til oss og bli kjent og spille sammen.

OBS: Selv om det er nakengolf tillater vi sokker og sandaler.

Legg igjen en kommentar

OBS: Både navn og melding vil bli lagt ut offentlig og kan bli lest av alle. Du kan velge anonymt navn, hvis du vil. E-post vil ikke bli offentligjort. Hvis du heller vil sende privat melding velg kontakt oss i menyen øverst. Påkrevde felt er markert med *